Risico- en beloningsspelen – Bingo en Blackjack

Je weet tenslotte niet welke waargenomen kaart met de afbeelding naar beneden op tafel wordt gelegd. Zal het je naar 21 of 22 brengen? Moet je slaan of blijven? Hetzelfde kan gezegd worden van bingo. Hoe heb je bij bingo controle over de letters en cijfers die de moderators oproepen? Het lijkt erop dat je helemaal geen vaardigheden hoeft te hebben om in beide wedstrijden te spelen en te winnen. Dat is in feite waar. Maar als je kampioen wilt worden, kom je daar niet met beginnersgeluk. Je moet eerst beginnen met een duidelijk begrip van elk spel en van daaruit verder gaan.

Online blackjack kaartspellen

De bingospelregels beginnen allemaal met het aantal kaarten dat u kiest om te spelen en met welke inzetten. Bingohallen belonen vaak spelers die hun gezond verstand van streek maken door risico’s te omarmen door speciale aanbiedingen aan te bieden, zoals het kopen van twee kaarten om te spelen en er een gratis krijgen. Als je eenmaal het aantal kaarten hebt gekozen om te spelen, gebruik je je vloeipapier om het midden van elke kaart te wissen. Van daaruit is het alleen een kwestie van luisteren naar de beller die de combinatie van letters en cijfers voorleest en vijf op een rij combineert, horizontaal, diagonaal of verticaal.

Snel denken en scherpe observatie zijn twee vaardigheden die u zou moeten hebben tijdens het spelen, vooral na het ontwikkelen van een duidelijk begrip van de bingospelregels. Het helpt ook als u meerdere kaarten speelt. Als u in een bingohal of casino speelt, moet u ervoor zorgen dat u uw bingo’s noemt zoals u ze opmerkt, en u wilt er zo snel mogelijk aandacht aan besteden, want zoals in de bingospelregels staat , hoe meer Bingo’s je hebt, hoe groter je geldkoek.

Blackjack is net zo eenvoudig als het leren van bingo.

Blackjack, ook bekend als “21”, is een spel waarin de spelers elk twee kaarten krijgen. Eén kaart blijft op zijn gezicht liggen, terwijl een andere erop wordt gedeeld, met het gezicht te zien. Alleen de speler met de twee kaarten weet wat de verborgen kaart laat zien. Op basis van wat uw eerste twee kaarten laten zien, moet u bepalen of u wilt “slaan” of “plakken” of niet. Als je ‘hit’, betekent dit dat je een derde kaart hebt gepakt. Als je ‘plakt’, bewaar je wat je hebt en speel je twee kaarten in de hoop de speler het dichtst bij nummer 21 te zijn. Numerieke kaarten worden getrokken tegen de nominale waarde, terwijl plaatjeskaarten meestal een waarde hebben van 10. Azen zijn veelzijdig, wat betekent dat ze een of twee kunnen vertegenwoordigen. elf, te bepalen door de speler, maar het is meestal gezond verstand dat de speler vertelt welke hij moet kiezen.

Hoewel de twee spellen heel verschillend zijn, vereisen ze nog steeds veel observatievaardigheden en snel denken. Als je deze twee vaardigheden onder de knie kunt krijgen, word je de meester van deze twee geweldige spellen.