Classic Jackpot

Classic Jackpot is de meest nieuwe lijn gokkasten. Ze zijn dus eigenlijk allemaal nieuw maar toch ook weer niet want ze zijn gebaseerd op klassiekers zoals de naam al een beetje verraadt.

Flash Mistral The Game
Turbo Play Turbo Reel

Informatie Classic Jackpot

De kasten van Classic Jackpot zijn geheel geïnspireerd op echte klassiekers. Je zult dan ook wanneer je een echte deskundige bent van gokkasten er direct een aantal herkennen. Ze zijn ietwat sober qua uiterlijk maar de gameplay is zonder meer uitstekend. Een zeer welkome toevoeging aan het toch al zeer ruime aanbod wat via internet te vinden is. Ook de geluiden zijn prima. Jammer dat ze niet iets mooier ogen dan zouden het echte juweeltjes zijn. De sterke gameplay compenseert overigens wel een heleboel. Van de kasten Turbo Play en Turbo Reel heeft vrijwel iedere gokkasten kenner weleens gehoord. De Mistral en de Flash zijn wat minder bekend.

Op dit moment heeft Classic Jackpot een vijftal gokkasten. Dit aantal zal ongetwijfeld nog worden uitgebreid. Er is er al één bijna klaar maar deze is nog niet online. Zodra deze komt kun je hem natuurlijk direct op onze pagina terug vinden en zo ook op de hoofdpagina. We denken dat Classic Jackpot best weleens kan gaan groeien. Dit is wel afhankelijk van het aantal mensen wat deze lijn gaat spelen. Neem een tijd geleden fruit deluxe. Dit was geen succes en kort na de release heeft men het weer opgeheven. We hopen natuurlijk dat Classic Jackpot dit lot bespaard zal blijven. Geef deze lijn een kans en probeer ze direct. Het is zeker veel beter dan dat fruit deluxe dit was. Alleen grafisch komt het toch net niet aan het niveau van de concurrentie moet helaas wel gezegd worden.

Gratis Credits

Net als bij een aantal andere aanbieders is het bij Classic Jackpot ook mogelijk om bonussen te ontvangen oftewel gratis credits. Dit is weer een duidelijk pluspunt van Classic Jackpot. bij het openen van een gokkast wordt je altijd direct op de hoogte gesteld van lopende acties. Het beste is natuurlijk dit van tevoren te weten en daarvoor kun je terecht op onze actie pagina.

Betaalmogelijkheden

Om echt geld te kunnen storten moet je eerst een account aanmaken bij Classic Jackpot. Je kunt dan veilig en snel betalen met iDEAL.

Naast de betaalmogelijkheden is het een feit dat classic jackpot een compleet nieuwe lijn gokkasten is. Het is wel dezelfde gokkasten aanbieder als van VIP Power en van Power Jackpot dus je hoeft geen enkel moment je druk te maken over het feit dat het misschien een niet bonafide ondernemer is. je maakt hier net zo veel kans als bij iedere willekeurige aanbieder. De spellen zijn 100% eerlijk. Tot slot nog erg veel succes toegewenst.