Fruitluck

Het online merk Fruitluck is toch wel de meest gespeelde. De gokautomaten zijn zeer werkelijkheidsgetrouw weergegeven. Je mag wel bijna zeggen levensecht. Ze zijn dan ook nagemaakt van realtime gokkasten. Ze bieden bij Fruitluck niet veel gokautomaten maar wel zeer fraaie en zeker niet te vergeten de meest betrouwbare.

Classic Runner Club Runner Club Spinner
Double Sixteen Gold Lines Happy Hour
Red White & Blue Running Wild Hell Raiser
Top Spinner Bar 7

Informatie Fruitluck

Het meest bekende en zeker ook populairste merk is toch wel Fruitluck. Het assortiment wat men biedt is niet erg groot. Dat is niet nodig omdat het stuk voor stuk top gokautomaten zijn. Je krijgt echt het gevoel in het café te staan. Het uiterlijk en de geluidjes alles klopt gewoon. Mede hierdoor is Fruitluck uitgegroeid tot één van de grootste zo niet de grootste. Iedereen kent de Bar 7 en de Top Spinner. De gokautomaten laden snel in en de gameplay is zeer stabiel. Mocht je onverhoopt toch een probleem ondervinden dan is er altijd nog een klantenservice die jouw kan helpen. De Hell Raiser is de laatst toegevoegde gokautomaat. Hij heeft een wat aparte speelwijze maar wanneer je dit onder de knie krijgt dan kan het een hele lucratieve automaat zijn.

De gokkast die je ook geprobeerd moet hebben is de Double Sixteen. Hij heeft een zeer unieke gameplay die ook weer behoorlijk winstgevend kan zijn. Lees de spelregels goed door en dan kun je er veel plezier aan beleven. Dit geldt natuurlijk overigens voor alle gokautomaten die je speelt. Het is belangrijk dat je een goed inzicht krijgt waar je mee bezig bent. Dit zal je winstkansen vergroten. Het spelen op zich is leuk maar winnen is natuurlijk nog veel leuker. De automaten van Fruitluck staan absoluut garant voor maximaal gokkasten plezier. Oordeel nu zelf. Ze zijn ook allemaal gratis en voor niks uit te proberen zodat je eenvoudig een keuze kunt maken.

Betaalmogelijkheden

  • Betaal met internetbankieren via iDEAL: iDEAL is de veilige en directe betalingsmethode van de Nederlandse banken. Je kunt zo grotere bedragen in één keer overmaken. De kosten zijn € 0,10 per credit. Je moet natuurlijk wel beschikken over internet bankieren van je bank.
  • Betaal per telefoon: Er zijn twee telefoonnummers. Via 0909-1880 betaal je € 1,30 per gesprek voor 13 credits en via 0909-8177 betaal je € 0,80 voor 8 credits. Het is dus gewoon € 0,10 per credit. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden.
  • Betaal per SMS: Via SMS kun je ook gemakkelijk credits kopen. Je stuurt een SMS met FRUIT1, 3, 5 of 10 naar nummer 4455. Je ontvangt respectievelijk 15(€1,50), 45(€4,50), 75(€7,50) of 150(€15) credits. De kosten van het sms’je komen hier nog wel bij.

Er komen dus alleen extra kosten bij wanneer je per sms betaald. Dit is dan alleen voor het sms’je. Bij telefoon en iDEAL komen er geen extra kosten bij en krijg je exact het aantal credits waar je voor betaald.

De beste gokkasten zijn te spelen via Fruitluck. Al jarenlang geven zij de toon aan wat betreft online gokkasten. Heden ten dage is er sprake van een ware explosie van aanbieders. Dit is hoofdzakelijk te danken aan merken zoals fruitluck. Zij hebben zeker een bijdrage gedaan in het succes van de virtuele machines. De gokkasten van Fruitluck staan garant voor urenlang vertier. Vandaag de dag is de keuzemogelijkheid zeer uitgebreid aan het worden. Dit is aangenaam te noemen maar het wordt wel steeds lastiger om een keuze te maken. Je zult bij hun echt geen seconde spijt hebben. Mensen kiezen massaal voor dit exclusieve merk. het is toch buitengewoon opvallend dat precies deze aanbieder er toch wel in zekere zin bovenuit springt. De conclusie mag dan ook in deze wel zijn dat het zeer gedifferentieerde doch gedegen en sterk uitgevoerd aanbod de doorslag moet hebben gegeven. Aarzel dus geen moment langer en speel nu op de gokkasten van fruitluck.