Power Jackpot

Het merk Power Jackpot is zeer geliefd. Dit is logisch omdat naast de reguliere winst je ook altijd kans maakt op een linked Jackpot. Mede hierdoor is Power Jackpot zeer aantrekkelijk om te spelen. De gameplay is soepel en stabiel. Variatie is ook genoeg aanwezig. Ook bekende kasten zoals de Turbo Play.

Turbo Play Jackpot
Starburst
Eurocup 2008
Super Stake
Cash Casino
Red Hot Active
Wildstars
Multitimer Jackpot
Master Club
Top Timer
Liberty
Diamond Deluxe
Random Runner
Club Kris Kross

Informatie Power Jackpot

Het gokkasten merk Power Jackpot bestaat al geruime tijd. Het is een zeer succesvolle lijn. Het zijn allemaal erg solide en prachtig uitgevoerde gokkasten. Naast een kans op die enorme jackpot heb je ook zeer regelmatig bonusacties. Bij deze acties worden vaak extra credits weggeven. Dit maakt het natuurlijk extra interessant. Je krijgt gewoon keiharde cash om mee te spelen. Let wel op dat hier altijd maxima aan verbonden zijn. Power Jackpot geeft je een zeer goede gokkasten beleving met veel extra voordelen. Mocht je nog nooit op Power Jackpot hebben gespeeld dan is het een absolute must als liefhebber om deze gespeeld te hebben. Je zult versteld staan van de prachtige graphs en originele gameplay. Een toch wel zeer populaire gokkast is de Kriss Kross. Dit is één van de top kasten naast de Turbo Play. Natuurlijk kent ook iedereen de Random Runner en de Starburst. Eveneens absolute toppers.

Betaalmogelijkheden

  • Betaal met iDEAL. Makkelijk voor wat grotere bedragen.
  • Betaal per telefoongesprek. Dit is €1,30 per gesprek. Je ontvangt hiervoor 13 credits dus geen extra kosten.
  • Betaal per minuut met telefoon. Je krijgt 8 credits per minuut. De kosten zijn €0,80 per minuut dus geen extra kosten.

Winsten boven de 10 euro kunnen worden uitbetaald. Dit zal via je bankrekening geschieden.