VIP Power

Deze lijn gokkasten biedt een aantal zogeheten high roller automaten aan. De inzetten op deze gokkasten is 10 maal hoger dan bij de reguliere gokkasten. Vip Power Lounge biedt je dus de mogelijkheid om met hogere inzetten te spelen waardoor je natuurlijk meer kunt winnen. Deze lijn wordt ook vaak vip gokkasten genoemd.

Vertigo Turbo Spinner Multi Stake
Empire Hell’s Bells RandomRunnerUltra
Jokers Time Deluxe

Informatie VIP Power Lounge

Vip power is wat recentere lijn gokkasten. Ze zijn speciaal ontworpen voor degene die de inzetten op de reguliere gokkasten wat aan de lage kant vinden. Vandaar ook de naam VIP. Ze hebben 7 gokkasten ter beschikking. De meest nieuwe gokkast is de Jokers Time Deluxe. Het is een kast met maar liefst 10 bovenrollen. Genoeg kansen om te winnen dus. Ze zijn zeer mooi qua ontwerp. De spellen zijn zeer goed doordacht en zeer omvangrijk in de rollenspellen. Er gebeurd zeer veel en het zijn dus zeker geen saaie machines. Heb je het gevoel dat de gewone inzetten je wat laag zijn dan is dit merk een abslote “must have played”.

Bij VIP Power Lounge hebben ze frequent speciale acties. Dit is regelmatig bij feestdagen en evenementen het geval maar ook op veel andere momenten. Je kunt dan een flinke bonus krijgen. Dit betekent dus nog meer kans om een leuk bedrag te winnen. De top vip gokkast is toch wel de Vertigo. Je kunt bij deze kast 25600 credits in één draai verdienen. Niet slecht toch. De zeer bekende Random Runner is ook in een nieuw uiterlijk gestoken de Random Runner Ultra. Vond je het al leuk om op deze gokkast te spelen dan is er nu de mogelijkheid om hem als VIP gokkast te spelen. Ze spelen niet alleen supergoed maar ze zien er ook nog eens subliem uit. Speel nu als een echte VIP.

Betaalmogelijkheden

Bij VIP Power Lounge kun je gewoon met iDEAL betalen. Dit is het gemakkelijkste en veiligste. Het zijn toch altijd wat grotere bedragen omdat de inzetten 10 credits per keer bedragen. Iedereen die beschikt over internet bankieren van een Nederlandse bank kan iDEAL gebruiken. Het is instant en zonder extra kosten.

Het is een oogverblindende lijn. Het is het ultieme platform voor degene die het fantastisch vinden om op vip gokkasten te spelen. Net ietwat meer inzet om de spanning drastisch te verhogen. Wat dat aangaat is VIP Power het Walhalla onder de verschillende gokkasten. De naam is een synoniem voor de beste VIP belevenis op gokkasten.